ik, jij, hij, zij ... De Driesprong dat zijn wij!

19/02/2019

Op zoek naar de poëet ….

Op zoek naar de poëet ….

Idee triple jumpers brengt niet alleen de buren tot bij ons, maar ook de burgemeester.

Hoog bezoek tijdens de werkvergadering van de “Triple Jumpers”. De burgemeester was via sociale media op zoek gegaan naar de poëet die het gedichtje geschreven had, dat tot aan zijn bureau was geraakt.

Afspraken werden snel gemaakt en op maandag 18 februari werd de burgemeester samen met de schepen van onderwijs ontvangen tijdens een vergadering van onze leerlingenraad.

De burgemeester had een mooi geschenk mee voor Elize van het zesde leerjaar. Haar gedichtje had de open deur van de burgemeester gevonden.

De Triple Jumpers namen van de gelegenheid gebruik om de werking binnen deze groep duidelijk te maken. Zowel de acties die reeds achter de rug waren zoals “Saved by the bell”, Lokale held van Maldegem en onze SDG’s kwamen aan bod. Ook de komende acties “Week tegen pesten”, complimentendag,  Bednet werden door onze woordvoerders uitgebreid besproken.

De burgmeester en de schepen hadden de tijd om ook te luisteren naar onze nieuwe atelierwerking waar de kinderen met veel trots over spraken.

Ideeën van beide kanten gingen over en weer.

Dit bezoek krijgt vast en zeker een vervolg……

 

Foto's van dit nieuwsbericht

Bekijk hieronder foto's van dit nieuwsbericht.

19/02/2019 - Op zoek naar de poëet ….