ik, jij, hij, zij ... De Driesprong dat zijn wij!

04/03/2018

Opendeurdag zaterdag 3 maart

Opendeurdag zaterdag 3 maart

Een warme school met een hart voor elk kind… dat is de boodschap die de juffen, meesters en directie wilden overbrengen op de opendeurdag afgelopen zaterdag 3 maart.

En of die boodschap is overgekomen! Alle bezoekers kregen zowel in de voor- als in de namiddag een hartelijke verwelkoming in de klassen, daar konden de kinderen in de lagere afdeling deelnemen aan de workshops, waar de nadruk lag op een vleugje techniek met uiteraard een knipoog naar onze robots. In de kleuterafdeling konden de kleutertjes proeven van de verschillende hoekjes in de klas. De bezoekers kregen via een mini tentoonstelling ook een zicht op wat er in onze klassen zoal te leren en te beleven valt…

De aanwezigen konden ook stemmen op de populairste robot van onze school. Elke klas leverde een pareltje van een robot af, waar de kinderen met hart en ziel aan gewerkt hebben. Maar er kan maar 1 klas de winnaar zijn! Proficiat aan de kinderen van 2B, zij krijgen een welverdiende klasparty!

En er werden nog meer prijzen uitgedeeld. Wie deelnam aan de schoolquiz maakte kans op een kaartje voor 2 personen voor het Paasontbijt in De Driesprong op zondag 25 maart… Proficiat Tore Gijsel en Noa Eecloo!

Veel blije gezichten, geïnteresseerde bezoekers en positieve reacties geven een fijn gevoel ! Een dikke dankjewel aan de vele aanwezigen die van deze opendeur een geslaagde dag maakten.

Voor meer foto's bezoek zeker ook de facebookpagina van onze school!

Foto's van dit nieuwsbericht

Bekijk hieronder foto's van dit nieuwsbericht.

04/03/2018 - Opendeurdag